Vegyszermentes tisztítószerek

Az Effektív Mikroorganizmusok előnyei a háztartásban

Tisztítás a természet erejével – Az eMC probiotikus hatású tisztítószerek

Az eMC® tisztítószerek probiotikus hatású tisztítószerek, a termékekben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található jótékony mikroorganizmusok veszik át, így lesz a felület antisztatikus hatású. A termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiások is használhatják. A detergensekkel ellentétben a tisztított felület újraszennyeződése lassabb, a penészfoltokat hatékonyan visszaszorítja, és kedvező, fenntartható mikrobiális környezetet biztosít. hatásosan szüntetik meg a szagokat és a penészt, kiválóan, de mégis kíméletesen oldják a szennyeződéseket, emellett megakadályozzák a rozsdásodást. Génmódosított szervezeteket nem tartalmaz. 
Bizonyítottan hatékonyak – vegyianyagokkal összehasonlítva is – és a felületek tovább maradnak tiszták!* 

Az eMC® tisztítószereivel akár teljes mértékben kiválthatók a legtöbb, háztartásban használt mérgező és ingerlő anyagokat tartalmazó tisztítószerek!


A természetes tisztítás azt is jelenti, hogy újragondoljuk a takarítási szokásainkat! 
 

Figyelembe kell venni a hatóidőt és adagolást 
• az eMC® tisztítószerek az áztatási idő alatt fejtik ki hatásukat, ezáltal leegyszerűsítik a tisztítási folyamatot

Csökkent újraszennyeződés 
• a probiotikus tisztítással „jó baktériumokat” telepítünk a felületre, melyek kitöltik a rendelkezésre álló teret és erős biofilmet, impregnált felületet képeznek – kiszorítva a kórokozó baktériumokat és életterüket. az élősködők ilyen környezetben nem képesek elérni a ferőzéshez szükséges létszámot, így lecsökken a megbetegedés és szennyeződés esélye
• Minél gyakrabban alkalmazzuk, annál nehezebben telepszik meg a piszok,

Nem felületi a kezelés, hanem mélytisztítás történik

• a hagyományos vegyszeres tisztítószerekkel ellentétben az eMC® tisztítószerek nemcsak elfedik a szagokat illatanyagokkal, amelyek csak ideig-óráig tartanak, hanem az anyag pórusaiba bejutva kitisztítják a szennyeződéseket és baktériumokat. az effektív mikroorganizmusok rendszeres használat mellett fejtik kivalódi hatásukat, melyek nemcsak a tüneteket (pl. rossz szagok) kezelik, hanem a probléma valós okát.


Termékeink, melyet a webshopban megtalál: 
 

Citrusos univerzális tisztítószer: Elsősorban fürdőszoba, konyha takarítására ajánlott. 
Hatóanyagai: EM, citrom- és narancskivonat, illóolajok (citrom, zöld citrom, narancs, fenyő), természetes eredetű cukornádmelasz.   

Levendulás univerzális tisztítószer: Általános használatra, bútorok portalanítására, felmosáshoz ajánlott. 
Hatóanyagai: EM, grapefruit kivonat, illóolajok (levendula, narancs), természetes eredetű cukornádmelasz.

Extra erős lime tisztítószer: Nagy kiterjedésű és erősen szennyezett felületek (üzemi konyhák, óvodák, iskolák stb.) tisztítására ajánlott. 
Hatóanyagai: EM, citrom- és narancskivonat, illóolajok (citrom, zöld citrom, narancs, fenyő) enzimek (lipáz, proteáz, amiláz), természetes eredetű cukornádmelasz.

Citrom-Eukaliptusz konyhai tisztítószer: Konyha, mosogató, edények, pult, sütő szennyeződéseinek az eltávolítására ajánlott. 
Hatóanyagai: EM és más organizmusok, melyek lebontják az olajokat és zsírokat, citrom-, és narancskivonat, illóolajok (eukaliptusz, cédrustűlevél, fenyőtűlevél) enzimek (lipáz, proteáz, amiláz), természetes eredetű cukornádmelasz.

Textiltisztítószer: Kifejezetten ruhadarabokhoz, textíliák, függönyök tisztítására ajánlott termék. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztít és ápol. Egyesíti a citrus tisztító erejét és a mikroorganizmusok pozitív, jótékony hatását. Egészen a textil mélyéig hatol és eltávolítja a nagyon makacs szennyeződéseket is, amik a szövetbe ragadnak. 
Hatóanyagai: Effektív Mikroorganizmusok, zsír és cellulózbontó kultúrák, citrom és narancs kivonat, illóolajok (citrom, lime, narancs, fenyő), szerves cukornád melasz.

Vízkőoldó: Az eMC Vízkőtisztító egy univerzális tisztítószer, ami különösen jól alkalmazható nagy és erősen szennyezett felületeken. 
Hatóanyagai: Effektív Mikroorganizmusok és más kifejezetten zsír és olaj lebontására alkalmas mikroorganizmusok, citromkivonat, citromsav, szerves cukornád melasz, citromolaj, fenyőolaj és citronella.

Vegyszermentes tisztítószerek

Nézzen be az EMtech webáruházába!

Böngésszen tematikusan termékeink között.