Történetünk és Hivatásunk

A Föld a tágabb értelemben vett lakóhelyünk.

Cégünk legfontosabb célkitűzése Földünk védelme, környezetünk és egészségünk megőrzése jótékony hatású Effektív Mikroorganizmusokkal. Termékeinkkel és az általunk képviselt szemlélettel ehhez kívánunk hozzájárulni és segíteni mindenkit, aki fontosnak érzi tágabb értelemben vett otthonunk, Földünk ökoszisztémájának helyreállítását, természeti értékeink megőrzéséért.  
Az általunk forgalmazott termékek kizárólag válogatott, kiváló minőségű és szigorúan ellenőrzött, természetes és környezetbarát alapanyagokból készülnek.

Küldetésünknek érezzük az emberi társadalom és a természet között felborult egyensúly helyreállítását. Célunk elősegíteni azokat a természetes folyamatokat, amelyek valamennyi élő szervezet számára egy egészségesebb élet felé mutatnak. Hisszük, hogy az EM technológia és az emBIO használata az ehhez vezető utat képviseli. Ezen meggyőződésünket számos hazai és külföldi kísérlet, tapasztalat támasztja alá.

 

Cégünk és küldetésünk története, az élet megújításának rendszerében

2004-ben kaptam egy üveg EM-et ajándékba egy ausztriai ismerősömtől. Kíváncsivá tett vajon mi is ez valójában és mire használható, ugyanis mindig is foglalkoztatott környezetünk védelme és a környezettudatos gondolkodás. Később egy japán kutatócsoport által írt és kiadott könyv került a kezembe, melynek címe: „Forradalom a Föld megmentéséért”. Az ott leírtak mélyen elgondolkodtattak. Úgy éreztem, ha ennek csak a fele igaz, akkor én ezzel szeretnék foglalkozni. Ezért kiutaztam Japánba, ahol egy EM Konferencián vehettem részt Okinawában. Meggyőződhettem a könyvben leírtak hitelességéről.

Hazaérkezésem után, 2005 áprilisában megalapítottam az EM-Technology Hungary Kft.-t, amely az EM technológián alapuló emBIO termékcsalád gyártásával, fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik.

Mivel a mikrobiológia nem az én szakterületem, igyekszem a kapcsolódó tudományok legjobb szakembereit az ügy köré csoportosítani. Az emBIO teljes körű engedélyeztetését és „kibontását” Dr. Lánszki Imre ökológus végezte. Budakalászon létrehoztunk egy fermentáló üzemet, ahol a HACCP minőségbiztosítási rendszernek megfelelő körülmények között állítjuk elő termékeinket.