Immunerőssítők

Immunrendszer erősítés

Emóció 7.84 - Élőflórás antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő ital. 

Legfontosabb védőbástyája a szervezetünknek az immunrendszer. Ez a kifejezetten bonyolult és hihetetlenül összetett védekezőrendszer felelős a szervezetünkbe kerülő baktériumok és vírusok elleni küzdelemért, és a megfelelő védekezés kiépítéséért.

Immunerőssítők

Immunrendszer

Legfontosabb védőbástyája a szervezetünknek az immunrendszer. Ez a kifejezetten bonyolult és hihetetlenül összetett védekezőrendszer felelős a szervezetünkbe kerülő baktériumok és vírusok elleni küzdelemért, és a megfelelő védekezés kiépítéséért.

 

Emóció 7.84 élőflórás étrend-kiegészítő ital gyümölcshéj kivonatokkal

Az emóció 7.84 egy különleges, fermentált, élőflórás ital effektív mikroorganizmusokkal, valamint értékes, közismerten antioxidáns tulajdonságú meggy-, kék szőlő- és fekete ribizli gyümölcskivonatokkal, kizárólag természetes összetevőkből készült étrend-kiegészítő ital. A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával.

 

Emóció 7.84 élőflórás étrend-kiegészítő ital liposzómás C- és D3-vitaminnal

Folyékony étrend-kiegészítő ital, amely tripla előnyt biztosít. Fedezi önnek a napi C- és D3-vitamin bevitelt és ennek kombinációjával tökéletes harmóniában működnek a benne található hasznos mikroorganizmusokkal, hogy természetesen növeljék szervezete védekezőképességét.( Azaz az immunrendszert.)

 

A hasznos élőflórák a szervezet működésének alapját képezik.

A környezetünkben és a természetben előforduló hasznos baktériumok esetében mikro flóráról, az emberi szervezetben pedig élőflóráról beszélünk. Egészségünk megőrzése és immunvédelmünk szempontjából kiemelten fontos szerepe van a szervezetünkben és környezetünkben élő hasznos baktériumoknak.

 

Mi mindenben lehetnek ezek a szabad szemmel nem látható lények a segítségünkre?

A stressz, a környezeti ártalmak, a helytelen táplálkozás, a rendszeres testmozgás hiánya, a táplálkozás során bevitt méreganyagok egyaránt képesek felborítani az emésztőrendszer harmonikus működését. Kiemelten fontos azonban ezt a területet megóvnunk, hiszen immunrendszerünk közel 70%-a a gyomrot és bélrendszert körülvevő szövetekben található.  
Amennyiben a hasznos baktériumok a szervezetben megfelelő arányban vannak jelen, segítik az egyensúly fenntartását, stabilizálódását. Ezáltal erősítik a szervezet természetes ellenálló es védekező képességét. A helyes táplálkozáson belül, leginkább az ásványi anyagok es vitaminok bevitelére koncentrálunk, azonban az egészséges élőflóra nélkül mindezek nem tudnak a megfelelő arányban beépülni.  
Sokan összerezzennek, ha meghallják a baktérium szót. Megszoktuk, hogy minden baktérium káros, és anélkül, hogy megvizsgálnánk a működésükben betöltött kiemelt szerepüket, hajlamosak vagyunk hadjáratot indítani ellenük.  
Bélrendszerünkben több százféle jótékony hatású faj él belőlük, ezen mikroorganizmusok alkotják a bélflóránkat. Jelentős szerepet játszanak az emésztésben, valamint a betegségeket okozó sokféle kórokozó terjeszkedésének megállításában.  
Legfontosabb feladatuk az egyensúly helyreállítása és fenntartása, valamint segítik a szervezet számára fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.  
 

Nézzen be az EMtech webáruházába!

Böngésszen tematikusan termékeink között.