Natúr kozmetikumok

Natúr kozmetikumok az Effektív Mikroorganizmusok erejével

 

A Bioemsan natúr kozmetikumok szintetikus tartósítószerektől, illatosító- és festékanyagoktól mentesek, fejlesztése során nem tesztelték állatokon és genetikailag módosított anyagokat nem tartalmaznak.

 

Mit jelent a Bioemsan?


BIO– Kizárólag ellenőrzött, biológiai gazdálkodásból származó, vadvirágokból nyert és egyéb, a természetben előforduló, kiváló minőségű alapanyagok kerülnek feldolgozásra.
EM– az Effektív Mikroorganizmusok, a japán Teruo Higa professzor által 25 évvel ezelőtt történt felfedezésük óta meghódították a világot. A legkülönbözőbb alkalmazási területeken elért csodával határos sikerek köteteket töltenek meg. Az EM fermentált gyógynövények, a Manju és kerámia és az óceánok mélyéről származó Manju tengeri só, hatványozottan növelik a termékek alkotóanyagainak hatékonyságát.
SAN– A japánok a jó modor és a tisztelet kifejezéseként, a név után helyezik ezt a kis szótagot. A ’-san’ szótag által kifejezett tisztelet illik vállalatunk alapelvéhez. Partnereink is szeretettel és tisztelettel bánnak a növényekkel, az állatokkal és az emberekkel.


Amit a termékcsaládról tudni érdemes:


A Bioemsan bio tanúsítvánnyal rendelkező natúrkozmetikum, mely a szigorú osztrák törvényi előírásoknak megfelelően kerül gyártásra. Ellenőrzött biológiai termesztésből, vadvirágokból és egyéb természetes alapanyagú készletekből származó értékes nyersanyagok kerülnek feldolgozásra Manju-val, Manju sóval és Effektív mikroorganizmusokkal kezelve. A termékek emulgeálószer-, tenzid-, illatanyag és színezékmentesek. A gyártás során állatkísérleteket nem végeznek és a termékek mindenfajta génmanipulációtól mentesek. A bőrünk a legnagyobb érzékszervünk. Ennek megfelelően a Bioemsan termékek a létfontosságú funkciójában támogatják a bőrt, úgy, mint anyagcsere, érzékelés és védelem a káros környezeti hatások ellen. Az Effektív Mikroorganizmusok, ahol jelen vannak, kifejtik regeneráló hatásukat, akadályozzák a degeneratív és betegségekhez vezető folyamatokat.


A Bioemsan a fair kereskedelemre és tartósságra alapszik és folyamatosan új alapanyagok után kutat, melyek szakértelemmel kombinálva, hatékony termékek előállítását eredményezik időről időre.


A Bioemsan termékcsalád az emberek mindennapi szükségleteihez igazodik. E mögött szakemberek elhivatottsága áll, akiknek a szenvedélye a természetes szépség támogatása.

Nézzen be az EMtech webáruházába!

Böngésszen tematikusan termékeink között.