Rólunk mondták

Szántai Zsolt Szántai Zsolt

"Küldetésünk, hogy utat mutassunk és megtanítsuk, hogy az egészség, a magas energiaszint és az ideális forma bárki számára elérhető!

A BodyWakes egészségmentor egy olyan speciálisan képzett szakember, aki holisztikus szemlélettel az ok-okozati összefüggéseket feltárva, személyre szabott útmutatást ad az egészséges életmód területén."

A BodyWakes alapítói, is rendszeresen fogyasszák az emóció  7.84-et, az elkészített videóban Szántai Zsolt, a BodyWakes férfi alapítója beszél arról, hogy ő miért fogyassza, és miért ajánlja másoknak.


Pirner Alma Pirner Alma

Sziasztok!

18 éve foglalkozom előadó-művészettel, 2006-ban elnyertem az egzotikus tánc világbajnoki címet is. A színpadon mindig top formában kell lenni, ezért nagy hangsúlyt fordítok külsőmre, étrendemre. Mindig is törekedtem a harmóniára, melyért számos spirituális eszközt használok. A munkám rengeteg utazással jár, ahol nem csak a fellépésekre koncentrálok, hanem mindig tanulok valami újat, ismerkedem új trendekkel, irányzatokkal, stílusokkal, hogy aztán tovább adhassam.
14 éve született meg a gondolata egy különleges táncstúdió létrehozásának, 20 éves koromban. 22 évesen pedig meg is alapítottam cégemet, és Magyarország első egzotikus tánc és rúdtánc stúdióját. Azóta sikerült meghonosítani hazánkban, mint zászlóvivő a rúdtánc-fitness-t,  a nőies táncstílusokat, és rengeteg kiemelkedő eredményre szert tenni, mint például a Rúdtánc Világbajnokság rendezésének elnyerése 2011-ben. A legtöbb magyar rúdtáncos is tőlünk indult.
Teszteltem egy zseniális terméket, az EMÓCIÓT, így már meg tudok veletek személyes tapasztalatokat is osztani, amit eddig szereztem. Először is a legtöbb embernek fogalma sincs arról, mi az az "élőflóra", milyen hatással van a bélrendszerünkre, a szervezetünkre, a nyálkahártyára, és hogyan támogatja az immunrendszert. Sokan még mindig ott tartanak, hogy "ja, ez olyan, mint az élőflórás joghurt?" MI VAAAN?!?!
Ilyenkor mindig fogom a fejem, már csak azért is, mert az élőflóra, mint olyan, egy "ÉLŐ" mikroorganizmus, sem hűtőbe nem lehet tartani, sem túlzott melegben, mert elpusztul, tehát az élőflórás joghurt eléggé véleményes számomra, amit hűteni kell??A másik, amit sokan nem tudnak, hogy azért van ennyi allergia, intolerencia, puffadás, hasfájás, csúnya bőr, székrekedés vagy hasmenés, és rossz immunrendszer, mert nincs megtámogatva ilyen módon a bélflóránk és nyálkahártyánk, ami leginkább felelős a fent említett problémákért.Nekem személy szerint az első tapasztalatom, ami 2 hét után jelentkezett már, hogy a sok kávétól, (ami a szenvedélyem, és nem vagyok hajlandó lemondani róla:-))) gyakori hasfájásom teljesen elmúlt.Eléggé egyhangúan étkezem, sok fehérje és zöldség, kevés szénhidrát, de soha nem érzem, hogy emiatt le lenne lassulva az anyagcserém például.
A 2,5 éves kisfiamnak is adom, és bár az íze nem túl jó, de a mentségére legyen mondva, hogy azért, mert semmilyen felesleges ízfokozót, édesítőt és hozzáadott felesleges dolgot nem tartalmaz.Neki emiatt smootie-ba szoktam belekeverni napi 1 alkalommal, én pedig "kísérővel" iszom, mint egyesek a rövidet.:-)

Késner Enikő Késner Enikő

Késmárki Enikő vagyok Sporttáplálkozási táplálékkiegészítési szaktanácsadó és a 115 Official Amazon funkcionális edzőcsapat trénere. A munkám során rengeteg olyan emberrel találkozom, akinek valamilyen emésztési problémája vagy rendellenessége van.  Én is egy ilyen időszakomban találkoztam az Emócióval évekkel ezelőtt, ahol rövid időn belül nagyon látványos javulást hozott a használata és bérelt magának stabil helyet a konyhapolcomon!
Pont ezért a  kiegyensúlyozott táplálkozás mellett nagyon fontosnak tartom a helyes étrend kiegészítést is, melynek véleményem szerint remek alapja lehet az Emóció, hiszen nem tartalmaz szintetikus anyagokat, színezéket, ízfokozót vagy tartósítószert. A szervezet könnyen beépíti.A mai világ felgyorsultságában mint a fizikai, mint pedig a szellemi leterheltség még egy egészséges ember testét is megviseli, melyre jobb természetes megoldást találni. Rendkívül felgyorsult életet élek én is, így nagy könnyebbséget jelent, hogy még csak magammal sem kell vinnem nap közben, hiszen a reggeli egy adag már önmagában meghatározza a napomat!:)
Számomra nagyon fontos a hitelesség, így nagy örömmel tölt el, hogy egy olyan termékhez adhatom a nevem és az arcom, melyet már sok éve szeretek és használok a munkám során és a magánéletemben is!
Köszönöm Emóció!:)

Dr. Hegyi Gabriella Dr. Hegyi Gabriella

Prof. Dr. Hegyi Gabriella Főorvos, már szinte a kezdtek óta támogatja az emóció 7.84  értendkiegészítő ital "életét". Volt szerencsének egy külön interjút készíteni vele, amiben ismerteti az emóció hatásait, illetve, hogy milyen probléma esetén alkalmazza/ ajánlja. 
Doktornő jelmondata: Ne éveket adjunk az életnek, hanem életet az éveknek!
Szakmai háttere: Dr. Hegyi Gabriella MD. PhD. (Belgyógyász szakorvos, Foglalkozás-egészségügyi szakorvos, Családorvos, Hagyományos Kínai Orvoslás, Neurálterápia, Biofizikai orvosi ismeretek)


Fit Mom Orsi Fit Mom Orsi

Sziasztok! 
Németh-Csatlós Orsi vagyok, vagy ahogy Instagramon ismerhettek: fitmom.orsi. 
Szeretném elmesélni, miért lettem az Emóció márkanagykövete. 
Lassan 3 gyermekes édesanya és egy élsportoló felesége vagyok. Tehát számunkra kifejezetten fontos és napi szinten helyet kap az egészséges életmód. Két éve reformáltam át a táplálkozásunkat és az Emóció tökéletesen beleillik az életvitelünkbe. Két gyerkőc mellett kell az energia amit az Emóció tökéletesen biztosít számomra. Emellett számos pozitív hatását tapasztaltam meg az elmúlt egy hónapban. Az emésztésemet segíti, a savam minimalizálja, a várandósságom alatt támogatja a szervezetem, így jótékony hatással van a vérképemre is és az ekcémámra is. 
Én biztos, hogy rendszeres fogyasztója maradok az Emónak és szívből ajánlom mindenkinek!

Vasvári Vivien Vasvári Vivien

Nem szoktam ilyesmiről sosem írni itt, de 6hónapja kiderült, hogy vannak gyomorproblémáim és sajnos kevés jó baktérium található meg a szervezetemben. Nagyon csalódott lettem...mert ez nem jó hír, pedig korábban soha semmi ilyen bajom nem volt. állandó voltam laktózérzékeny, most az vagyok. Egy elég komoly kivizsgalásra is elmentem. Elkezdtem azóta követni az orvos utasításait, nagyon sok mindent ki is próbáltam, de olyan nagyon nagy változást nem értem el. Viszont amióta az Emóció 7.84 fermentált élőflórás készítményt fogyasztom (több hónapja már), nem csak a gyomor problémáim oldódtak meg, hanem az energiaszintemben is jelentős pozitív változást érzek.


Súlyos sebek hihetetlenül gyors javulása, gyógyulása belső használattól. Súlyosan leromlott állapotú, inoperabilis vastag-végbél-daganatos, 66 éves nőbeteget a hasfalon 25x8 cm széles hasfali sebe miatt nem lehetett kezelni. Súlyos cukorbeteg volt, 20 körüli VC-értékkel. Állandó hasmenéssel küzdött. A beteg, mióta az Emóciót fogyasztja, kivirágzott, elmúltak a hasmenései, nincs a lakáshoz kötve, a VC-értékei 5-7 közöttiek, hasfalsebe rövid időn belül 5x4 cm-re zsugorodott. Kemoterápiás kezelésre alkalmassá vált.
4-5 hónap kifejezetten javuló állapot után a nyári hónapokban rosszabbodás jelentkezett. Nem vállalta sem sebész, sem sugárterapeuta, nagy fájdalmai voltak, vérző recidiv daganat jelentkezett kívül a farpofákon, ami miatt ülni sem tudott. Hasmenései ismét jelentkeztek. Csak kérdésre árulta el, hogy elfogyott az Emóció és nem tudott venni. Kapott egy üveggel, azóta megszűnt a hasmenése, ismét kezelhetővé vált. Mono-kemoterápiában Irinothecan-t kap, emellett issza az Emóciót. A daganat a végbél körül teljesen felszívódott, fájdalmai megszűntek, hangulata stabilizálódott, életminősége kifejezetten javult.

Dr. Osváth Márta

Párom rendszeresen felfázásos megbetegedésekben szenvedett, melyet állandó jellegű vesefájdalom is kísért. Már akár 20 perc hidegben való tartózkodás után is előjött a probléma. Minden alkalommal többféle gyógyszert, köztük erős antibiotikumokat kellett szednie, de mégis mindig időről időre megismétlődtek a tünetek.
Ekkor hallottunk az Emócióról és kapott egy üveggel kipróbálásra. Elmondhatom, hogy azóta teljesen megszűnt a fenti probléma, semmilyen megfázásos betegség nem fordult elő azóta sem nála, a veséje is rendbe jött már 1 üveg elfogyasztása után, pedig azóta több olyan programon is részt vettünk ahol hidegben kellett hosszabb ideig a szabadban tartózkodnia.
Mivel mikrobiológusként dolgozom, ezért pontosan tisztában vagyok az effektív mikroorganizmusok szervezetre gyakorolt jótékony hatásaival, illetve a természetes gyógymódokban hiszek és az Emóció sem tartalmaz semmilyen mesterséges anyagot, így bátran javaslom mindenkinek kipróbálásra!

Benjamin, Budapest

Család hölgy tagjainak a napi anyagcseréjét segítette elő az Emóció már pár nap után, illetve a 3,5 éves kislányom tenyerén korábban tapasztalt ekcémás jellegű tünetek szűntek meg 2-3 hónap után. Érdekes jelenség még a családunkban, hogy a vacsora utáni Emóció fogyasztás alkalmából szinte közelharc folyik a 1,5 éves fiam (3-5ml) és a 3,5 éves lányom (10ml) között, hogy ki fogyaszthasson elsőként az Emóció mérőpohárból, hígítás nélkül. Kedvező tapasztalatok láttán az egyik hölgy szomszédunknak is javasoltunk az Emóció fogyasztását és kipróbálásra adtunk neki egy üveggel, anyagcseréjének felgyorsításának orvoslására. Előfordulhat, hogy véletlen egybeesés, de mióta fogyasztja a családom az Emóciót (4 hónapja), azóta nem volt megbetegedés a családunkban, pedig a nagyobbik gyermekem óvodás, és a kisebbik is sokat jár közösségbe.

Mészáros István, Dunaújváros

2012-ben, második várandósságom elején kerültem kapcsolatba az Emóció 7,84 nevű termékkel: alapvetően emésztési panaszaim miatt kezdtem el fogyasztani, egy kedves ismerősöm ajánlására, mivel az első terhességem alatt, a vashiányra folyamatosan szedett vaspótló készítmények az anyagcserém lassulását és folyamatos székrekedést okoztak.
A készítmény szedésével az emésztési panaszok enyhültek, az anyagcsere felgyorsult, a székrekedés megszűnt, ráadásul a korábban diagnosztizált refluxhoz kapcsolódó gyomorégés is mérséklődött.
A vaspótló készítmények, valamint a terhességi vitaminkészítmények szedését teljesen elhagytam, ennek ellenére a terhességgel kapcsolatos vizsgálatokon előfordult, hogy jobb eredményeket produkált a szervezetem, mint az első terhességemnél.
A szoptatás és a visszaalakulás során is jól karban tartott ez a készítmény, kiegészítő vaskészítményre abban az időszakban sem volt szükségem.

Judit

78 éves nő vagyok. Az elmúlt években komoly gyomorsav problémákkal és székrekedéssel küzdöttem. 2 hónappal ezelőtt, karácsonykor kaptam egy üveg EMÓCIÓ 7.84 et.
Bízva az unokámban, el is kezdtem fogyasztani.
Az első héten tapasztaltam, hogy tényleg jó hatással van a szervezetemre, hiszen rendszeressé vált a székletem. Most, hogy a második üveget fogyasztom, elmondhatom, hogy tényleg megszüntette a gyomorsavamat is! A savlekötőmet fokozatosan le is raktam!
Amit még szeretnék megosztani: igazából nem tudom, hogy az EMÓCIÓ 7.84-nek köszönhetem-e, de kisebb az étvágyam és 3-4 kg-ot sikeresen leadtam a súlyfeleslegemből. Számomra ez nagyon sokat jelent! Véleményem szerint immunrendszerem is erősödött, mivel az elmúlt években a téli hónapokban mindig volt kisebb megfázásom, náthám. Lekopogom, de idén még nem jelentkezett semmiféle hasonló nyavalyám.

Sziebert Jánosné,Szajk

Daganat kiegészítő kezelésére, a gyomrában lévő tályog kezelésére, illetve immunrendszere erősítésére használta. Több hónapnyi folyamatos használat után a gyomorban lévő tályog teljesen eltűnt. A daganat megszüntetésére alkalmazott orvosi kezelés mellékhatásait jelentősen csökkentette. Újabb kontroll vizsgálat már nem mutatott ki daganatot.
Mióta immunerősítésre használja az Emóciót, azóta egyáltalán nem jelentkezett nála influenzás megbetegedés.

Kormos Józsefné,Tata

A táplálkozásom és a munkámból adódó stressz miatt rendszeres gyomorfájási problémáim voltak, melyek idővel tovább fokozódtak. A komoly fájdalmak után már refluxszerű tüneteket is észleltem, ezért orvoshoz fordultam. A gyomorsav folyamatosan irritálta a nyelőcsövemet, ami már az étkezésekkor is gondot jelentett. Elkezdtem a gyógyszeres kezeléseket, de csak mérsékelte a problémámat. Ekkor hallottam az egyik ismerősömtől az Emócióról, nagyon jó tapasztalatokról számolt be. Ő már régóta rendszeresen fogyasztja cukorbetegsége, illetve különböző allergia miatt. Néhány hónapja kezdtem el inni az Emóciót reggel és este kb. 30-30 ml. Már néhány nap után éreztem a pozitív változásokat. Nem égett a gyomrom és a nyelőcsövem. Kezdetben csak mérséklődtek, majd teljesen el is múltak a gyomorfájások.
Még egy pozitív hatását észrevettem, ritkábban betegszem meg amióta iszom, és a betegség lefolyása is sokkal gyorsabb és enyhébb. Ha beteg vagyok, akkor megnövelem az Emóció mennyiséget.
Nagyon jól méregteleníti a szervezetet, kevésbé vagyok fáradékony, jelentősen nőtt a teherbírásom.

Kovács Sándor

50 év feletti férfi vagyok. Az elmúlt években komoly gyomorsav problémákkal küzdöttem. Ennek köszönhetően refluxom is kialakult. 1 hónappal ezelőtt kezdtem el fogyasztani az EMÓCIÓ 7.84 et. Nagyon szkeptikusan ittam meg az első kupicát. Hogy pontosan miért is?
Mivel baktériumokat tartalmaz és eleve az emberek többsége, ha ezt a szót meghallja, hogy baktérium egyből rossz gondolatok futnak át az agyán. Végül csak elkezdtem inni napi szinten. Rendszeres fogyasztása mellett az ötödik napot követően elkezdtem érezni, hogy valami igen csak rendeződik odabent.     
2 héttel később elhagyhattam a savlekötőm szedését és azóta csak az EMÓCIÓ 7.84-et fogyasztom! 2 hónapja panaszmentes vagyok!
Ezen tapasztalatok mellett sokkal energikusnak érzem magam, immunrendszerem is erősödött, mivel az ősz és most a tél első hónapjában sem kaptam el semmiféle betegséget.

Benedek Imre,Pécs