EMtech - Csapatunk

Páncsity Ferenc

Páncsity Ferenc

Ügyvezető igazgató, tulajdonos

 A cégemet azzal a szándékkal alapítottam,hogy valami jót tegyek a világnak,a természetnek ,a környezetnek. A működésünk során egyre jobban tudatosult bennem a fontossága annak amit teszek a kitűnő kollégáimmal együtt.
Ez a munka teljesen átalakította a világról kialakított képemet.A fő cél az ,hogy az így létrejött szemléletet minél több embernek átadhassam a környezetünk megóvása érdekében.

Jéger Szilvia

Jéger Szilvia

Irodavezető

A középiskola elvégzése óta a kereskedelemben dolgozom. Szabadidőmben szeretek a természetben feltöltődni, kirándulni, pihenni. Szerencsésnek érzem magam, hogy 2018 óta az EMTECH Kft. csapatát erősíthetem. Úgy érzem itt megtaláltam a helyem, megbecsülik a munkám. Remek kollégákkal dolgozhatok együtt, akiknek szintén fontos a környezetünk és egészségünk megőrzése. Hiszem, hogy az EM technológiával, termékeinkkel hozzájárulhatunk egy egészségesebb élethez!

Páncsity Lili

Páncsity Lili

Marketing

Szerencsésnek érzem magam hogy, itt dolgozhatok, mindig is érdekelt az egészségtudatosság és egy jobb világ lehetőségének a teremtése. Tanulmányaimat még nem fejeztem be a Budapest Gazdasági Egyetemen ,de mellette az Emtech Kft. csapat tagja is vagyok. Úgy érzem itt rengeteget tanultam eddig és fogok is ebben a barátságos, segítőkész környezetben ahol valami jó érdekében dolgozunk nap mint nap.

Horváth Viktor

Horváth Viktor

Üzemvezető

Gyerekkorom óta szeretem a természetet, mindig is jó érzéssel töltött el a természetben sportolni, kikapcsolódni. Ezért is szívügyem egy szebb, egészségesebb környezet teremtése és hiszem hogy én és kollégáim egy pozitív célt szolgálhatunk a mindennapi munkánkkal.

Tamás Miklós

Tamás Miklós

Üzemi dolgozó

Sokan nincsenek tisztában a baktériumok működésével. Én sem voltam, de mióta itt dolgozom sok minden világossá vált és örülök hogy ennél a cégnél dolgozhatok és tagja lehetek ennek a kiváló csapatnak. Jó érzéssel tölt el, hogy nemcsak az ember egészségéért hanem a környezetért is tehetek valami jót.

Molnár Zsolt

Molnár Zsolt

Üzemi dolgozó

Életem döntő részét vendéglátásban töltöttem felszolgálóként. Már Öt éve hogy, csatlakoztam az EM-tech csapatához így már nem csak az embereket segíthetem hanem hozzájárulhatok egy jobb világ teremtéséhez, ami jó érzéssel tölt el.